Mgr. Ivana Cízová

Ivka u nás působí jako lektor metody SM systém od února 2024. Tyto lekce jsou zaměřeny na cvičení spirálních svalových řetězců a obnovu vzpřímeného držení těla. Nacvičuje se zde správná koordinace pohybů a stabilní chůze. K tomu všemu se používá pružné lano a nestabilní podložka.

Zkušenosti s vedením skupinových lekcí má Ivka již z vysoké školy, kdy při studiu pracovala v různých zařízeních. Dále ze zaměstnání z rehabilitačních oddělení, jak lůžkových, tak ambulantních. V současné době je na mateřské dovolené a ve volných chvilkách vede naše lekce pro seniory a kompenzační cvičení pro různé skupiny sportovců. Před pár lety si se svou skvělou přítelkyní Karolínou otevřela rekondiční a regenerační studio FYZIO BODY PROF.IK, na což jsou obě právoplatně hrdé a stále je to společně baví. Tady mohou věnovat klientům individuálně. Zaměřují se především na léčbu bolestí pohybového aparátu a momentálně se Ivka zaměřuje nejvíce na téma dysfunkce pánevního dna a jeho vliv na naše tělo.

Práce je pro Ivku zatím koníčkem a moc ji baví. Na každou lekci chodí natěšená a doufá, že se s našimi klienty v sále bude potkávat ještě dlouho.

Klubovna a kontaktní místo

Adresa

Na Příkopech 103, 261 01 Příbram I